Μέχρι και χθες, όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ απεργούσαν, η ΠΟΣΠΕΡΤ τασσόταν αλληλέγγυα της ΠΟΕΣΥ και κατέβαζε τις κάμερες. Αυτά πριν από τη συνάντηση Καλφαγιάννη- Ταγματάρχη- Λουριδά  με τον Ευάγγελο (δημοσιογραφοκτόνο) Βενιζέλο. Μετά…
Μετά ήρθαν οι… μέλισσες. Ο Καλφαγιάννης γνωστοποίησε ότι η ΕΡΤ θα βγάλει συνεργεία στον δρόμο και θα δώσει pool από την επίσκεψη Μπάιντεν. Οι δημοσιογράφοι- όταν το άκουσαν, το εξέλαβαν σαν πισώπλατη μαχαιριά και το κλίμα στον 1ο όροφο της ΕΡΤ, εκεί όπου βρίσκεται το κυλικείο και συχνά- πυκνά ο Καλφαγιάννης, βάρυνε.
Οι δημοσιογράφοι, είναι να δούνε σήμερα τον Ευ. (δημοσιογραφοκτόνο) Βενιζέλο. Αν ο υπουργός πιστεύει ότι και αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος, ας φέρει την τροπολογία στη Βουλή να αποφασίσει το σώμα. Αν φυσικά οι νομικοί σύμβουλοι των συνδικαλιστικών μας σωματείων προκάνουν να συντάξουν την τροπολογία- έχουμε και αυτό το πρόβλημα, μην ξεχνιόμαστε.
Φυσικά, υπάρχει και ο Παντελής Καψής. Ο νέος υπουργός (ναι) τον οποίο συνάντησε ο Λάμπης Ταγματάρχης και τον ενημέρωσε για την ΕΡΤ. Δεν γνωρίζω τι του είπε (αν του είπε) περί δημοσιογραφικής δημοσιουπαλληλίας, αλλά δεν το θεωρώ και απαραίτητο. Αν ο Παντελής θέλει- οφείλει να θέλει για να μην θεωρηθεί ωσεί παρών, γνωρίζει καλά ότι δημοσιογραφία και δημοσιοϋπαλληλίκι  δεν ταιριάζουν.

ΧΡΑΝ