Τη συμπαράστασή τους σε όλους τους συναδέλφους στην Ελευθεροτυπία, το ΑΛΤΕΡ, το Κέδρος, την Αυριανή και τον Φίλαθλο εκφράζουν με ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι στο Αθήνα 9,84. «Η άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αποτελεί το μόνο όπλο για τη διασφάλιση των μισθολογικών – εργασιακών μας δικαιωμάτων» τονίζουν και συμπληρώνουν ότι «ο αγώνας για τα εργασιακά μας δικαιώματα  θα πρέπει να είναι κοινός».   Είναι πλέον γνωστό ότι ο Αθήνα 9,84 θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη και ο εργασιακός βίος των εργαζομένων παραμένει... αβίωτος. 
Απλήρωτοι οι δημοσιογράφοι - μπλοκάκια επειδή αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία, εκβιασμοί με την πρώτη ευκαιρία από τη διεύθυνση για λουκέτο, επιβολή της εργασιακής εφεδρείας και καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας των εργαζομένων δημοσιογράφων... Με λίγα λόγια το χάος καλά κρατεί στο δημοτικό ραδιόφωνο και οι εργαζόμενοι να εξακολουθούν να βρίσκονται στο έλεος της εκάστοτε εργοδοσίας.

Διαβάστε το ψήφισμα συμπαράστασης των εργαζομένων στο Αθήνα 9,84

«H Γενική Συνέλευση του Αθήνα 9,84 με ομόφωνο ψήφισμα της εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τους συναδέλφους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας», του «ΑΛΤΕΡ», καθώς επίσης και τους συναδέλφους στις εφημερίδες 
«Κέρδος», «Αυριανή» και «Φίλαθλος», που αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον, εν μέσω των συνεχιζόμενων πιέσεων στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας, γνωρίζοντας ότι μεσούσης της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας ο αγώνας για τα εργασιακά μας δικαιώματα πρέπει να είναι κοινός και πως οι θυσίες για το αγαθό της ενημέρωσης είναι συλλογικές με στόχο ένα αξιοπρεπές εργασιακό μέλλον για όλους τους δημοσιογράφους. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αποτελεί το μόνο όπλο για τη διασφάλιση των μισθολογικών – εργασιακών μας δικαιωμάτων».