Τα συνδικαλιστικά σωματεία ειδοποιούν τους εργαζόμενους στο Alter να σπεύσουν στις εγκαταστάσεις του καναλιού, γιατί φοβούνται επέμβαση εισαγγελέα. Όλα ξεκίνησαν από τη χθεσινή καταγγελία της Digea προς το ΕΡΣ και τον προβληματισμό που εξέφρασε ο κ. Ι. Λασκαρίδης γιατί- λέει, «το εργατικό προσωπικό δεν περιορίστηκε στο να κάνει επίσχεση εργασίας, αλλά προχώρησε στην κατάληψη του καναλιού».
Μετά από όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι επιλήφθηκε τους θέματος εισαγγελέας και ότι δεν αποκλείεται να σπεύσει επιτόπου, με τη συνεπικουρούμενος από αστυνομικές δυνάμεις, φυσικά. 
Όπως λέγεται, ο εκ των μετόχων Γιώργος Κουρής, μετά από όλα αυτά κινήθηκε νομικά, καταθέτοντας μήνυση, γιατί κάποιοι… καταληψίες εμποδίζουν τους εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους.
Εδώ τίθενται κάποια σοβαρά ζητήματα:
Γιατί η Digea ανακάλυψε τώρα ότι το Alter δεν την πληρώνει για τις παροχές της; Μήπως την είχε πληρώσει νωρίτερα; ¨Όταν αντί για πρόγραμμα έπαιζαν τα περιοδικά και τα ζουζούνια του Γιαννίκου; 
Γιατί ο κ. Λασκαρίδης ευαισθητοποιήθηκε αμέσως; Δεν είχε αντιληφθεί τι γίνεται στο Alter; Γιατί δεν έδειξε κάποια ευαισθησία όταν Γιαννίκος και Κουρής δεν πλήρωναν; Μιας και τον ενδιαφέρει η κατάληψη του καναλιού, λογικά θα έπρεπε να τον έχει συγκλονίσει το γεγονός ότι οι μέτοχοι αρνούνται να πληρώσουν τα δεδουλευμένα.
Γιατί ο Γ. Κουρής κινήθηκε νομικά; Δεν γνωρίζει ότι είναι μπαταχτσής; Δεν έχει πει τα μύρια όσα για τον συνεταίρο του Γιαννίκο; Δεν έβλεπε ότι η λειτουργία του καναλιού  με πρόγραμμα κονσέρβα μόνον τον Γιαννίκο ευνοούσε; Ποιοι είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι θέλουν να τρέξουν να δουλέψουν τζάμπα και απλήρωτοι;
Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα συνετιστούν και θα αντιληφθούν το τι γίνεται…

ΧΡΑΝ