Ο ΣΚΑΙ απάντησε στην τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ ως διαμαρτυρία για τις μειώσεις μισθών και τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, αναστέλλοντας το ενημερωτικό του πρόγραμμα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση! Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ υποχρεώθηκε να αναστείλει έως την 6η πρωινή της Πέμπτης, 15.12, την μετάδοση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών στην τηλεόραση, και ως την 5η πρωινή της Πέμπτης 15/12 τη μετάδοση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο.

Αιτία η παράνομη, καταχρηστική και αιφνιδιαστική στάση εργασίας που προκήρυξε αυταρχικά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, σήμερα για τις 15:00 την οποία μάλιστα μας κοινοποίησε μετά την έναρξή της, χωρίς καμία από τις προειδοποιήσεις που ο νόμος ορίζει.

Αποτέλεσμα αυτής, της κατ’ εξακολούθηση παράνομης πρακτικής του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ – και παρά τις δεκάδες δικαστικές αποφάσεις εναντίον της για παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν – ήταν να σταματήσει για πολλές ώρες η παραγωγική διαδικασία για ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Επειδή ο ΣΚΑΪ σέβεται τους ακροατές και τηλεθεατές του εγγυούμενος πάντα την ποιότητα της ενημέρωσης την οποία υπηρετεί, αποφάσισε σήμερα την αναστολή όλων των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος έναντι εκείνων που εκ συστήματος παρανομούν θέτοντας σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία και τη φήμη της επιχείρησης, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
TAGS