Εντός των ημερών (και εκτός απροόπτου) σφραγίζεται και τυπικά η συμφωνία του Δημ. Κοντομηνά με τους γερμανούς επενδυτές του Alpha. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι το θέμα για το μέλλον του καναλιού έκλεισε, με τον επιχειρηματία Δημ. Κοντομηνά να βγαίνει ξανά στο μιντιακό προσκήνιο. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών δεν είναι γνωστές, για αυτό θα αποφύγουμε την αναπαραγωγή «διαρροών» και φημών, ειδικά για το σκέλος του χρέους του καναλιού, που λέγεται ότι θα είναι το «τίμημα» για να επιστρέψει στα χέρια του Κοντομηνά. Τα περίπου 125 εκατ. ευρώ που πήρε από τους Γερμανούς το 2008 ο Κοντομηνάς, αντιλαμβάνεστε ότι είναι λεφτά που πλέον δεν υπάρχουν.

Θα αποφύγουμε επίσης και τις εικασίες για τους λόγους που κάνουν τον Δημ. Κοντομηνά να επιστρέφει στα μίντια, από τα οποία αποχώρησε ουσιαστικά απηυδησμένος απίο τη μεγάλη χασούρα που είχε καταγράψει.

Προς το παρόν τουλάχιστον. Γιατί μετά... κάτι μας λέει ότι θα πάρουν τα δαχτυλάκια μας φωτιά χτυπώντας τα πληκτρολόγια...

ΠΗΓΗ: Enimerosi24.gr/ Newpost.gr