Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην ξεχωριστή φίλη και συνάδελφο Έλλη Κωνσταντουδάκη, που τόσο ξαφνικά «έφυγε» στα 39 της χρόνια, αφήνοντάς μας όλους με ένα «γιατί ρε Έλλη» στα χείλη. Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων και έπειτα στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να αφήσει ένα λουλούδι και ένα χαμόγελο στην αγαπητή σε όλους, υπόδειγμα δημοσιογράφου αλλά και συναδέλφου, Έλλη Κωνσταντουδάκη. Θα μας λείψει, αλλά περισσότερο στον άνδρα της τον Στάμο, που τις ώρες αυτές ας έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον πόνο, αλλά και τον πατέρα της, εμβληματική μορφή της αθλητικής δημοσιογραφίας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη.

Η Ελλη Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «Απογευματινή» και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998.

Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «VETO», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM» και «CITY FM» και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «Ελεύθερο Τύπο», καλύπτοντας πάντα το δικαστικό ρεπορτάζ.