Την κατάλληλη ώρα ο Γιάννης Παπαγιάννης αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρηση του, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, από το EXTRA 3.
Προχθές το βράδυ ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Φίλιππο Βρυώνη, και συζήτησαν διεξοδικά το θέμα και αποφάσισαν να λυθεί η πολύχρονη αλλά και επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο Γιάννης Παπαγιάννης εξήγησε στον κ. Βρυώνη τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Κοντομηνά και φυσικά ο κ. Βρυώνης έδειξε απόλυτη κατανόηση. «Έξι χρόνια δεν είναι καθόλου λίγα για να υπηρετείς ένα συγκεκριμένο concept δημοσιογραφικής- ενημερωτικής εκπομπής, χρειαζόμουν σίγουρα μια αλλαγή και η πρόταση του κ. Κοντομηνά εκτός από τιμητική ήλθε και στην κατάλληλη ώρα» φέρεται να είπε ο δημοσιογράφος στους στενούς του φίλους εξηγώντας την αποχώρηση του.

Την επόμενη μέρα της απόφασης του Γιάννη Παπαγιάννη ανακοινώθηκε και επισήμως η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην τηλεόραση του «ALPHA». Είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Κοντομηνά και γνώριζε κάθε λεπτομέρεια του χρονοδιαγράμματος της επικείμενης αλλαγής.

Πάντως οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο EXTRA 3 έπλεξαν το εγκώμιο του ανθρώπου που όπως είπαν έφερε στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης το «Αποκαλυπτικό Δελτίο», αλλά και ο Γιάννης Παπαγιάννης από την συχνότητα του ΡΑΔΙΟ 9 αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του στο κανάλι και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον κ. Βρυώνη για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Γιώργος Παλαιολόγος