Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι φήμες για τη μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο ίδιος διαψεύδει τις αναφορές αυτές, δηλώνοντας πως θα περιμένει τους εργαζόμενους του ALTER και δεν θα φύγει - προς το παρόν- για άλλο κανάλι. «Θα περιμένω τα παιδιά του Alter. Αφού νομίζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ότι εγώ θέλω να πάω σε... άλλο κανάλι, θα τους περιμένω! Να θα τους περιμένω λοιπόν». Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο άνκορμαν μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Και ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου περιμένει και αναμένει, ο άσπονδος «κολλητός» του Θέμος Αναστασιάδης πέρασε το δικό του μήνυμα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει, εάν ο πρώτος πάει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή «ΟΛΑ 12», ο Θέμος με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, φόρεσε ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε: «Ο Ant1 απειλεί… να φέρει τον Χατζηνικολάου να τον βάλει να παρουσιάσει δελτίον! Απαντάμε: εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε».

Λέτε να είναι ένα ακόμη από τα γνωστά αστεία του ή στέλνει ένα πρώτο μήνυμα πριν «κουνήσει» το μαντίλι για... άλλους τόπους σε περίπτωση τηλεοπτικής συγκατοίκησης με τον Χατζηνικολάου; Ίδωμεν... 


πηγή: newpost-fimotro-enimerosi24.gr