Τη γαλλικη έκδοση της Huffington Post αναλαμβάνει η Άν Σινκλαίρ, σύζυγος του πρώην επικεφαλής και ισχυρός του ΔΝΤ, Ντομινικ Στρος Καν. Η κ. Σινκλαίρ επιστρέφει επισήμως τη Δευτέρα στο χώρο των Media μετά από συνολικά 14 χρόνια απουσίας. Ήταν 1997 όταν η Άν Σινκλαίρ παραιτείται από την καριέρα στην τηλεόραση. Ο σύζυγός της, Ντομινίκ γιατρός των Ελλήνων όπως αυτοχαρακτηρίστηκε για ένα φεγγάρι, αναλαμβάνει καθήκοντα υπ. Οικονομικών. Η Huffington Post ένα από τα πιο ισχυρά sites στις ΗΠΑ το οποίο εξαγοράστηκε απί την AOL Inc μόλις το περασμένο έτος είχε ήδη ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο ότι μαζί με την γαλλική εφημερίδα Le Μonde θα ετοίμαζαν την γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα δια στόματος της ελληνοαμερικανίδας προέδρου του Ομίλου Arianna Huffington. 

Η 63χρονη κληρονόμος μετά από την ψηφοφορία γνωστού ηλεκτρονικού περιοδικού τον περασμένο Δεκέμβριο αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής γυναίκα στη Γαλλία αποκαθηλώνοντας την Κριστίν Λαγκάρντ, διάδοχο του συζύγου της Στρος Καν στο τιμόνι του ΔΝΤ και αφήνοντας πίσω της την πρώτη κυρία Κάρλα Μπρούνι. 

Ο Ντομινικ Στρος Καν ήταν ο επικρατέστερος σε όλα τα γκάλοπ για την ανάληψη της γαλλικής προεδρίας στις εκλογές της άνοιξης του 2012 έως και τη στιγμή που του ασκήθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού της καμαριέρας, Ναφισάτο Ντιαλό, σε ξενοδοχείο στη Νεα Υόρκη και κατέρρευσαν πέρα από την καριέρα του και κάθε φιλοδοξία του για ανάληψη των προεδικών καθηκόντων. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα όταν η μαρτυρία της εναγούσης άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Η Αν Σινκλαιρ όλο αυτό το διάστημα στάθηκε στο πλευρό του παρά τις κατηγορίες για την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο αλλά και συμμετοχή του ακόμη και σε υπόθεση με κύκλωμα πορνείας. 

Η Αν Σινκλαιρ μεσουρανούσε τη δεκαετία του '80 όταν κάθε Κυριακή απόγευμα καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις της με κορυφαίους πολιτικούς και διασημότητες, όπως η Μαντόνα. Είχε μάλιστα πάρει συνέντευξη και από τον Στρος Καν όταν εκείνος ήταν ακόμη υφυπουργός. Η νέα σιδηρά κυρία των media στην Ευρώπη γεννήθηκε 1948 στη Νέα Υόρκη. Είναι η εγγονή του μεγαλο-έμπορου έργων τέχνης, Paul Rosenberg και κόρη του Robert Schwartz ενός Εβραίου αντιστασιακού κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.