ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«H Ducati κάνει φανταστική δουλειά»

Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου 2012, 14:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«H Ducati κάνει φανταστική δουλειά»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο ομόσταυλός του Νίκι Χέιντεν, έκαναν το ντεμπούτο τους με την GP12 στις δοκιμές στην Sepang, με τον Ιταλό να σημειώνει τον πέμπτο καλύτερο, 0.735 δευτερόλεπτα πίσω από τον Jorge Lorenzo.
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο ομόσταυλός του Νίκι Χέιντεν, έκαναν το ντεμπούτο τους με την GP12 στις δοκιμές στην Sepang, με τον Ιταλό να σημειώνει τον πέμπτο καλύτερο, 0.735 δευτερόλεπτα πίσω από τον Jorge Lorenzo. Κατά την διάρκεια των πενθήμερων δοκιμών πέρυσι, στην ίδια πίστα, χρησιμοποιώντας μια 800cc Ducati, ο Ρόσι δεν κατάφερε ποτέ να ρίξει την χρονική διαφορά κάτω από 1'' δευτερόλεπτο.

Όμως ο Ιταλός αναβάτης δεν είναι χαρούμενος μόνο από τους χρόνους αλλά και από τις γενικότερες αλλαγές που έχει κάνει η Ducati μέχρι στιγμής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι λύσαμε πολλά προβλήματα που δεν είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε σε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν. Τα φρένα, η είσοδος στις στροφές, το "κοφτερό" κράτημα, η μοτοσυκλέτα είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλύτερη. Η Ducati έκανε φανταστική δουλειά σε λίγο χρόνο. Βέβαια, είναι ακόμη η πρώτη ημέρα, οπότε πρέπει να δουλέψουμε αρκετά. Νομίζω ότι κατά την επιτάχυνση η μοτοσυκλέτα είναι κάπως ασταθής, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πηγή: woop.gr