ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Απέσυρε την έφεση ο Σούτιλ

Δημοσίευση 1 Απριλίου 2012, 17:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απέσυρε την έφεση ο Σούτιλ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Άντριαν Σούτιλ ήρθε σε επαφή με τον Έρικ Λουξ, οι δυο άνδρες τα βρήκαν και ο Γερμανός απέσυρε την έφεση που είχε κάνει για την ποινή φυλάκισης με αναστολή και το χρηματικό πρόστιμο.
Ο Άντριαν Σούτιλ ήρθε σε επαφή με τον Έρικ Λουξ, οι δυο άνδρες τα βρήκαν και ο Γερμανός απέσυρε την έφεση που είχε κάνει για την ποινή φυλάκισης με αναστολή και το χρηματικό πρόστιμο. Με ποινή φυλάκισης 18 μήνες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ είχε τιμωρηθεί ο Άντριαν Σούτιλ για τον καυγά του με τον Έρικ Λουξ το 2011.

Ο Γερμανός άσκησε έφεση, ώστε να μειωθεί η ποινή, όμως δυο μήνες αργότερα αποφάσισε να την αποσύρει. Οι δυο άνδρες ήρθαν σε επαφή και τα βρήκαν, με τον πρώην πιλότο να δηλώνει χαρούμενος που μπήκε ένα τέλος στο όλο... στόρι!

«Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να εκφραστώ ο ίδιος στον Έρικ Λουξ και δεν πρέπει να πάμε ξανά σε δίκη. Δε θέλω άλλον ένα χρόνο, όπως ο περσινός. Τελείωσα με το θέμα και θέλω να επιστρέψω το γρηγορότερο δυνατό σε αυτό που κάνω καλύτερα: να τρέχω στη Formula1», δήλωσε ο Σούτιλ στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του μάνατζέρ του, Μάνφρεντ Ζίμερμαν. «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Έρικ Λουξ και ο Άντριαν μίλησαν και το θέμα έκλεισε. Από εδώ και στο εξής συγκεντρωνόμαστε στο άθλημα και κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Άντριαν να επιστρέφει στη Formula1 το γρηγορότερο δυνατό».

Πηγή: gazzetta.gr