ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«Γκάζια» τίτλου ο Μάρκεζ!

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2012, 21:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Γκάζια» τίτλου ο Μάρκεζ!
Facebook Twitter Whatsapp
Σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πήρε ο Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα του Άσεν για την κατηγορία Moto2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών.
Σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πήρε ο Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα του Άσεν για την κατηγορία Moto2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών. Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος ήταν πρώτος και πριν τον Grann Prix της Ολλανδίας, αποσπάστηκε από τους διώκτες του και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αν βέβαια συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Σήμερα, έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ιταλό, Αντρέα Ιανόνε, καταφέρνοντας να κόψει πρώτος το νήμα, αφού ο αναβάτης της Suter κατάφερε να τον προσπεράσει στον τελευταίο γύρο. Η νίκη του αυτή σε συνδυασμό με τις πτώσεις στο ξεκίνημα για Εσπαργκάτο και Λούθι, τον έφερε σε ακόμα πιο ευνοϊκη θέση.

Πίσω από τον Ιανόνε τερμάτισε ο Σκοτ Ρέντινγκ, με τον Βρετανό να δίνει μάχη με τον Ράμπατ, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βάθρο.


Πηγή: woop.gr