ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

O Ρέι αντικαταστάτης του Στόνερ

Δημοσίευση 27 Αυγούστου 2012, 13:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
O Ρέι αντικαταστάτης του Στόνερ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Τζόναθαν Ρέι αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κέισι Στόνερ στην ομάδα της Repsol Honda για τους δύο επόμενους αγώνες σε Μιζάνο και Αραγκον.
Ο Τζόναθαν Ρέι αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κέισι Στόνερ στην ομάδα της Repsol Honda για τους δύο επόμενους αγώνες σε Μιζάνο και Αραγκον. Ο Ρέι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και θα δοκιμάσει τη νέα του μοτοσικλέτα στην πίστα του Μπρνο αύριο αλλά στο Αραγκον στις 4-5 Σεπτεμβρίου. Ο 25χρονος αναβάτης τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes με την ομάδα της Ten Kate Honda και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Και οι δύο πίστες που θα δοκιμαστεί ο Βρετανός δεν συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes.

Στο παρελθόν ο Ρέι είχε δοκιμάσει μοτοσικλέτες MotoGP και δη στην Ιαπωνία, αλλά τώρα θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει στο θεσμό. Ο Κέισι Στόνερ αναμένεται να χάσει τα δύο επόμενα GP, σύμφωνα με τις ιατρικές προβλέψεις, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Repsol Honda.

Πηγή: woop.gr