current views are: 1

28 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση10:22

Stoner: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ο Casey Stoner στην πρώτη του μέρα με τους… τέσσερις τροχούς ήταν πολύ καλός.

Δημοσίευση 10:22’
αρθρο-newpost

Ο Casey Stoner στην πρώτη του μέρα με τους… τέσσερις τροχούς ήταν πολύ καλός.

Ο Casey Stoner στην πρώτη του μέρα με τους… τέσσερις τροχούς ήταν πολύ καλός. Συγκεκριμένα, ο ο πρώην πρωταθλητής στο MotoGP την πρώτη ημέρα του αγωνιστικού τριημέρου στο Dunlop Series τερμάτισε στην 8η θέση, σχεδόν επτά δέκατα μακριά από την πρώτη θέση.

Ο Stoner αποδεικνύει πως σε ότι έχει σχέση με… ταχύτητα πρωταγωνιστεί!

Μετά το τέλος της ημέρας ο πρώην πρωταθλητής MotoGP είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία έχεις να αντιμετωπίσεις, αλλά γενικά ήταν διασκεδαστική ημέρα.

Ήταν λίγο διαφορετικά στην αρχή, το να περάσω από τη μοτοσικλέτα στο αυτοκίνητο, αλλά μαθαίνεις όσο περνάει ο καιρός – αυτή είναι η πίστα και μέχρι εκεί πρέπει να πας.

Αλλά γενικά δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο πίστευα, είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Είμαι ικανοποιημένος. Ακόμα πρέπει να βελτιωθούμε με το αυτοκίνητο, αλλά πρέπει και εγώ να το συνηθίσω, να συνηθίσω την πίστα και να έχω άλλα αυτοκίνητα τριγύρω μου.

Δεν πρέπει πλέον να γυρίζω το κεφάλι μου για να δω ποιος είναι πίσω μου, έχω καθρέπτες. Όλοι πάντως ήταν πολύ καλοί μαζί μου σήμερα.

Έχουμε δουλειά ακόμα και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτό το τριήμερο. Αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσω και ανυπομονώ για τον αγώνα».


σχετικα αρθρα