ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Webber: «Είχα πλάνο για τις κινήσεις μου»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2013, 16:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 16:14
Webber: «Είχα πλάνο για τις κινήσεις μου»
Facebook Twitter Whatsapp

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula 1 και να κάνει το επόμενο βήμα με τη Porsche ανέφερε ο Mark Webber. 

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula 1 και να κάνει το επόμενο βήμα με τη Porsche ανέφερε ο Mark Webber

Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως η κόντρα του με τον Sebastian Vettel στο γκραν πρι της Μαλαισίας δεν επηρέασε την απόφασή του, αφού όπως δήλωσε όλα ήταν σχεδιασμένα και αυτό ήταν το επόμενο βήμα του. 

«Η απόφαση μου δεν επηρεάστηκε από το συμβάν της Μαλαισίας. Είχα ένα προσωπικό πλάνο και θέλω να το ακολουθήσω. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη για να συμμετάσχω σε κάτι καινούριο. Είναι μία νέα πρόκληση και μια ευκαιρία για το μέλλον μου να δουλέψω για μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες στον μηχανοκίνητο κόσμο. Ποτέ δεν ζήτησα περισσότερη δουλειά από την ομάδα. Θα παραμείνω στην οικογένεια της Red Bull, θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την Red Bull», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου.