ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Στη Laguna Seca ο Lorenzo! (Βίντεο)

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2013, 04:01 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2013, 18:07
Στη Laguna Seca ο Lorenzo! (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Για άλλη μία φορά ο Jorge Lorenzo «σφίγγει τα δόντια».

Για άλλη μία φορά ο Jorge Lorenzo «σφίγγει τα δόντια». Αν και μετά τον νέο τραυματισμό του (σχετικό βίντεο) που τον υποχρέωσε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην κλείδα μέσα σε διάστημα σχεδόν 15 ημερών είχε ανακοινώσει ότι, μετά το γερμανικό Grand Prix, θα έχανε κι αυτό στη Laguna Seca, επιστρέφοντας για το Indianapolis Grand Prix, τώρα αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα!

Ο αναβάτης της Yamaha εξήγησε ότι, μετά και τις τελευταίες του ιατρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στη Laguna Seca με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τρέξει.

«Ο Jorge Lorenzo θα ταξιδέψει στη Laguna Seca για να είναι με την ομάδα του, καθώς αναρρώνει από τη δεύτερη επέμβαση στην τραυματισμένη του κλείδα, μετά από πτώση που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του γερμανικού Grand Prix το προηγούμενο Σαββατοκύριακο», αναφέρει η ανακοίνωση της Yamaha, με τον Ισπανό πρωταθλητή να σχολιάζει:

«Τελικά αποφασίσαμε να πάμε στη Laguna Seca. Μετά τις τελευταίες εξετάσεις και αφού μίλησα με τον γιατρό μου, θα πάμε να προσπαθήσουμε. Στην αρχή είχα αποφασίσει να πάρω όσο χρόνο χρειάζεται για να αναρρώσω και να επιστρέψω στο Indianapolis Grand Prix, αλλά τις τελευταίες ημέρες αισθάνομαι πολύ καλύτερα, συνεπώς θέλω να είμαι εκεί, αν και θα προσπαθήσω να μην ρισκάρω.

Θέλω να βρεθώ εκεί και για τους οπαδούς, για τη "μάχη" του πρωταθλήματος, αλλά ιδιαίτερα και για την ομάδα μου που με περιμένει. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη που έχω δεχτεί και θέω να πω ένα "ευχαριστώ" στους γιατρούς που με φρόντισαν μετά το ατύχημα στο Sachsenring, ειδικά στους γιατρούς Rodríguez και Cots».

Ο team manager της Yamaha, Wilco Zeelenberg, εξήγησε ότι «ο Jorge πήρε την απόφαση να μεταβεί στη Laguna Seca και, αν και δεν θα είναι εύκολο, αποφάσισε να προσπαθήσει, παρά τον πόνο και τις συνέπειες της δεύτερης επέμβασής του στην τραυματισμένη κλείδα του. Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, ειδικά αφού αυτή η πίστα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Τώρα ανυπομονώ να τον δω με την ομάδα και μετά θα καταστρώσουμε τη στρατηγική για το Σαββατοκύριακο».

Πηγή: woop.gr