ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

20ο Rally Sprint «Φίλιππος»

Δημοσίευση 5 Μαΐου 2014, 20:01 / Ανανεώθηκε 5 Μαΐου 2014, 19:33
20ο Rally Sprint «Φίλιππος»
Facebook Twitter Whatsapp

Με τον καιρό να παίζει παιχνίδια και να κλέβει την παράσταση ολοκληρώθεικε το 20ο Rally Sprint Φίλιππος. 

Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Με τον καιρό να παίζει παιχνίδια και να κλέβει την παράσταση ολοκληρώθεικε το 20ο Rally Sprint Φίλιππος. Νικητές του αγώνα οι οι Τζαμπάζης - Ζακχαίος με MitsubishiEVO X.

Σε αίνιγμα με θέμα τον καιρό και τα ελαστικά εξελίχθηκε το raly sprint Φίλιππος. Η 20η διοργάνωση ξεκίνησε με μεικτές συνθήκες. Στην συνέχεια στο δεύτερο σκέλος εξελίχθηκε με βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ενώ στο τρίτο η Ειδική Διαδρομή (επαναλάμβανόμενη) είχε στεγνώσει τελείως.

Οι Κωνσταντινίδης - Κάκαρης με Citroen ZX Kit Car κέρδισαν το πρώτο σκέλος και οι

Βαλαβάνης - Καπάρας με Honda Civic  Type R το δεύτερο και το τρίτο. Τελικοί  νικητές του 20ου Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ήταν οι Τζαμπάζης - Ζακχαίος με MITSUBISHI EVO X με τρεις τερματισμούς στη δεύτερη θέση.

Η λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Πολυδενδρίου, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - τομέα Σαμαρειτών και την Κλινική “Ευαγγελισμός” Αντωνιάδη (για την επάνδρωση της Ειδικής Διαδρομής με τα ασθενοφόρα τους), τις οδικές βοήθειες της Βέροιας Express Service και Hellas Service (για την επάνδρωση της Ειδικής Διαδρομής με τα οχήματά τους).