current views are: 1

4 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση06:43

Lotus όπως λέμε Brawn GP;

Την πεποίθησή του πως η Lotus μπορεί να ανακάμψει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε ο Romain Grosjean.

Δημοσίευση 06:43’
αρθρο-newpost

Την πεποίθησή του πως η Lotus μπορεί να ανακάμψει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε ο Romain Grosjean.

Την πεποίθησή του πως η Lotus μπορεί να ανακάμψει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε ο Romain Grosjean. Μάλιστα ο Γάλλος οδηγός δεν δίστασε να αναφέρει το παράδειγμα της Brawn GP που κυριάρχησε το 2009.

Θέλω να κερδίσω αγώνες στο κοντινό μέλλον και δουλεύουμε σκληρά με αυτό το στόχο. Αν δείτε τον Jenson Button το 2008, είχε πολλά προβλήματα με τη Honda, όμως όταν αυτή έγινε Brawn GP και άλλαξε μόνο όνομα, όχι σαν ομάδα, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Το να έχεις μία δύσκολη σεζόν, είναι εύλογο στην καριέρα σου. Πρέπει να το αποδέχεσαι και να μην εκνευρίζεσαι. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είμαστε του χρόνου αλλά πιστεύω πως κατά 99.9% η Lotus θα βελτιωθεί“, είπε ο Grosjean μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Πάντως, ο 28χρονος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αυτή η βελτίωση να μην αφορά στον ίδιο καθώς φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Στους πρώτους 11 αγώνες του 2014, έχει κερδίσει και τους 8 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της η Lotus, χάρη στις όγδοες θέσεις στα Grand Prix της Βαρκελώνης και του Μονακό.


σχετικα αρθρα