ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«Δε θα έρθουν σύντομα τα νέα Mazda»

Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου 2014, 17:40 / Ανανεώθηκε 21 Οκτωβρίου 2014, 17:40
«Δε θα έρθουν σύντομα τα νέα Mazda»
Facebook Twitter Whatsapp

Την απόφαση της Mazda Ευρώπης να επικεντρωθεί στον τομέα των ανταλλακτικών και όχι σε αυτή των πωλήσεων στην Ελλάδα, έκανε γνωστή με δηλώσεις του ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

 

Την απόφαση της Mazda Ευρώπης να επικεντρωθεί στον τομέα των ανταλλακτικών και όχι σε αυτή των πωλήσεων στην Ελλάδα, έκανε γνωστή με δηλώσεις του στο newsauto.gr ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

Ρωτήσαμε τον Jerome de Haan αν η Mazda θα αρχίσει σύντομα να προσφέρει τα νέα της μοντέλα (Mazda2, Mazda3, MX-5) στη χώρα μας και η απάντησή του κάθε άλλο παρά αισιόδοξα μηνύματα στέλνει:

«Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο After Sales και διαδικασία μεταφοράς ανταλλακτικών, ώστε να υποστηρίξουμε τους ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα. Θα αξιολογήσουμε μελλοντικά τη δυνατότητα πώλησης αυτοκινήτων, όμως έχουμε επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στη λειτουργία After Sales.
Ως εκ τούτου, δεν προωθούμε αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε λανσάρισμα νέου μοντέλου στην Ελλάδα. Μόλις η Mazda αρχίσει να διαθέτει νέα αυτοκίνητα στη χώρα σας, θα τα προσφέρουμε και σε δημοσιογραφικές παρουσιάσεις», ανέφερε ο 56χρονος Ολλανδο-Καναδός.

Πηγή: newsauto.gr