current views are: 1

7 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση05:27

Η Suzuki αποκαλύπτει τα πρωτότυπα iK-2 και iM-4

Η Suzuki Motor Corporation θα παρουσιάσει στα πλαίσια της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα.

Δημοσίευση 05:27’
αρθρο-newpost

Η Suzuki Motor Corporation θα παρουσιάσει στα πλαίσια της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα.

Η Suzuki Motor Corporation θα παρουσιάσει στα πλαίσια της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο πρωτότυπα νέα μοντέλα αυτοκινήτων.

Η παγκόσμια πρεμιέρα των δύο νέων πρωτότυπων πιθανόν να σηματοδοτεί την αφετηρία των προϊοντικών πλάνων των επόμενων ετών.

iK-2

Το iK-2 είναι το ιδανικό compact αυτοκίνητο, εξελιγμένο στο πρωτοποριακό θεματικό πλαίσιο “Harmonized Force”. Συνδυάζοντας ιδανικά όλα εκείνα τα σημεία-κλειδιά που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους, ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του.

iM-4

Το iM-4 είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό μικρό 4×4 που εξελίχθηκε στο θεματικό πλαίσιο “Shape the Inspiration”. Είναι μια εντελώς νέα πρόταση από τη Suzuki που συνδυάζει το αυθεντικό DNA ενός compact 4×4 με τις νέες τεχνολογίες και το ξεχωριστό στιλ και αποσκοπεί να προσφέρει στους οδηγούς νέους δρόμους έμπνευσης.


σχετικα αρθρα