ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Mini με ...μίνι τιμή!

Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου 2011, 11:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mini με ...μίνι τιμή!
Facebook Twitter Whatsapp

Πώς μπορείς να περιγράψεις ένα ΜΙΝΙ; Τολμηρό, sexy, cult, αντισυμβατικό, παιχνίδι για μεγάλους, fashion icon, προκλητικό, ονειρεμένο...

Πώς μπορείς να περιγράψεις ένα ΜΙΝΙ; Τολμηρό, sexy, cult, αντισυμβατικό, παιχνίδι για μεγάλους, fashion icon, προκλητικό, ονειρεμένο...

Από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, πολλές φορές έχει γίνει αφορμή για συζητήσεις, κολακευτικά σχόλια και αμέτρητες εκδηλώσεις λατρείας. Όμως τώρα, μπορείς να το κάνεις δικό σου πιο εύκολα από ποτέ.

Λίγα αυτοκίνητα θα σε ανταμείψουν περισσότερο για την επιλογή σου. Από όποια πλευρά και αν το δεις, η άριστη ποιότητα υλικών και η υψηλή ποιότητα κατασκευής ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις σου.. Οι μεγάλες πόρτες χωρίς πλαίσιο, η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας και το κεντρικό στρογγυλό όργανο ελέγχου σε retro look στο εσωτερικό, είναι μερικά στοιχεία που θα σε συναρπάσουν.

Η αίσθηση αυτή θα συνεχιστεί όταν θέσεις σε λειτουργία τον κινητήρα και νιώσεις το στιβαρό σύστημα διεύθυνσης αλλά και τους νέους δυνατούς κινητήρες που μετατρέπουν την οδήγηση σε μια απόλυτα σπορ εμπειρία.

Στο δρόμο, το MΙΝΙ είναι πραγματικά απολαυστικό. Το τιμόνι μεταφέρει όλη τη σωστή πληροφόρηση από το δρόμο, οι ταχύτητες κουμπώνουν πάντα θετικά και τα φρένα είναι πάντα εκεί όταν τα ζητήσεις. Σε κάθε χιλιόμετρο ο οδηγός απολαμβάνει την οδήγηση όλο και περισσότερο και πολύ γρήγορα πιάνεις τον εαυτό σου να μην επιλέγει τον πιο σύντομο δρόμο για τη δουλειά.

Σ’αυτό βέβαια βοηθάει και το εσωτερικό, με την άνεση να είναι πρωτοφανής για ένα μικρο αυτοκίνητο, ενώ αισθητικά...απλά δεν έχει ανταγωνιστή. Δέρμα, μέταλλο και λεπτομέρειες σε αλουμίνιο, που τονίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα και φτιάχνουν τη διάθεση του οδηγού, με το που θα καθίσει πίσω από το τιμόνι.

Κι εκεί που το είχες στο μυαλό σου ως...αντικείμενο ανεκπλήρωτου πόθου, τώρα η τιμή του ΜΙΝΙ είναι πιο χαμηλή από ποτέ. Μπορεί να γίνει τώρα δικό σου με μόνο από 13.700 ευρώ, με απόσυρση, τιμή που σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα και σε κάνει να αναθεωρείς τα όποια σχέδιά σου . Γιατί, ποιός ο λόγος να αγοράσεις ένα απλό αυτοκίνητο, όταν μπορείς να έχεις ένα ζωντανό θρύλο στο γκαράζ σου;