ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Δεν επιστρέφει ο Μπριατόρε

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2011, 15:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν επιστρέφει ο Μπριατόρε
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Φλάβιο Μπριατόρε τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Formula1, καθώς είναι παρών στο Μονακό, όπου διεξάγεται το έκτο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Φλάβιο Μπριατόρε τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Formula1, καθώς είναι παρών στο Μονακό, όπου διεξάγεται το έκτο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος. Έπειτα από τον αποκλεισμό του από τα δρώμενα της Formula1 και όχι μόνο, ο Φλάβιο Μπριατόρε έκανε ξανά την εμφάνισή του στα πάντοκ. Ο Ιταλός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μόντε Κάρλο, όπου διεξάγεται το έκτο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το πρώην αφεντικό της Renault δε σκοπεύει να επιστρέψει στο σπορ, όπως δήλωσε στο περιθώριο του Γκραν Πρι του Μονακό. «Εδώ είμαι δεν με βλέπετε; Σοβαρά μου λείπει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, αλλά βρίσκομαι σε επαφή με αυτούς και αυτό είναι καλό. Αυτό που πραγματικά δεν μου λείπει είναι το ταξίδι στην Κίνα.

Το πρωτάθλημα της Formula1 είναι υπέροχο και θα ήθελα να είμαι μέρος του επειδή έχω πολλούς φίλους. Ωστόσο, προς το παρόν δεν σχεδιάζω να επιστρέψω», είπε ο Μπριατόρε για να αναφερθεί και στην αποχώρηση του Άλντο Κόστα από τη Ferrari. «Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα άτομο να αλλάξει τα πάντα, όμως χρειαζόταν αναδιάρθρωση».

Πηγή:gazzetta