ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Στόνερ: Eύχομαι να ανακάμψει ο Πεντρόσα

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 13:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στόνερ: Eύχομαι να ανακάμψει ο Πεντρόσα
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Κέισι Στόνερ ευχήθηκε, μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι της Καταλονίας, να ανακάμψει γρήγορα ο Πεντρόσα και να λάβει κανονικά μέρος σε αυτό της Μεγάλης Βρετανίας την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Κέισι Στόνερ ευχήθηκε, μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι της Καταλονίας, να ανακάμψει γρήγορα ο Πεντρόσα και να λάβει κανονικά μέρος σε αυτό της Μεγάλης Βρετανίας την ερχόμενη εβδομάδα. Άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κέισι Στόνερ, ο οποίος παραμένει στο κυνήγι του Χόρχε Λορένθο στη βαθμολογία. Ο Αυστραλός μίλησε για τον αγώνα και για το χρονικό διάστημα που έβρεχε. «Κάναμε μια καλή αρχή, αλλά όχι τόσο καλή όσο ο Χόρχε. Προσπαθούσα να τον περάσω νωρίς, όμως έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Από εκείνο το σημείο απλά προσπάθησα να κάνω συνεπείς γύρους, όπως στις δοκιμές, για να δω αν μπορούσε να μείνει κοντά μου. Ευτυχώς μπόρεσα να έχω ένα πλεονέκτημα χωρίς να πιέζω πολύ ή να νιώθω πίεση. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος, ένιωθα τη μοτοσικλέτα να είναι φανταστική και όταν ξεκίνησε να βρέχει. Έβρεχε αρκετά και σε έκανε να σκεφτείς ότι θα επηρεάσει τη μοτοσικλέτα. Στην τελευταία στροφή γλιστρούσε πολύ.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη σκληρή δουλειά όλο το Σαββατοκύριακο». Τέλος, ο αναβάτης της Repsol Honda ευχήθηκε να ανακάμψει γρήγορα ο Ντάνι Πεντρόσα και να επιστρέψει στο επερχόμενο Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας. «Τώρα κοιτάμε το Σίλβερστοουν την επόμενη εβδομάδα, όπου θα κοιτάξουμε επίσης να παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζω μόνο και ο Ντάνι να καταφέρει να επιστρέψει εκεί και του εύχομαι μια γρήγορη ανάκαμψη».

Πηγή: www.gazzetta.gr