ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Συνεργασία McLaren – Virgin

Δημοσίευση 4 Ιουλίου 2011, 12:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεργασία McLaren – Virgin
Facebook Twitter Whatsapp
«Με όποιον δάσκαλό καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει ο λαός και οι άνθρωποι της Virgin αποφάσισαν να μάθουν τα μυστικά της Φόρμουλα 1 από τη McLaren. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συνεργάζονται, με την Virgin να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις και το δυναμικό της McLaren.
«Με όποιον δάσκαλό καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει ο λαός και οι άνθρωποι της Virgin αποφάσισαν να μάθουν τα μυστικά της Φόρμουλα 1 από τη McLaren. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συνεργάζονται, με την Virgin να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις και το δυναμικό της McLaren. H Virgin που πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στα γκριντ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν έχει ακόμη εκπληρώσει τον πρωταρχικό της στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των πρώτων της βαθμών.

«Η συνεργασία μας με την McLaren είναι πραγματικά συναρπαστική. Η McLaren είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Μπορούμε να ωφεληθούμε από αυτήν τη συνεργασία και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως στον τομέα της τεχνολογίας θα πάμε μπροστά», ανέφερε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Virgin, Άντι Γουέμπ.

Πηγή: www.sport-fm.gr