ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Mustang από τους... αιθέρες

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 15:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mustang από τους... αιθέρες
Facebook Twitter Whatsapp
Στις 28 Ιουλίου αναμένεται να παρουσιάσει η Ford, το Mustang GT 2012 Blue Angels edition, αποδίδοντας φόρο τιμής στη ναυτική ομάδα αεροπορικής επίδειξης Blue Angels. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του EAA AirVenture στο Oshkosh, ενός πολύ σημαντικού γεγονότος για τον κόσμο της αεροπορίας.
Στις 28 Ιουλίου αναμένεται να παρουσιάσει η Ford, το Mustang GT 2012 Blue Angels edition, αποδίδοντας φόρο τιμής στη ναυτική ομάδα αεροπορικής επίδειξης Blue Angels. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του EAA AirVenture στο Oshkosh, ενός πολύ σημαντικού γεγονότος για τον κόσμο της αεροπορίας. Σκοπός της εταιρείας είναι η δημοπράτηση του αυτοκινήτου, με τα έσοδα από αυτή να προορίζονται για την οργάνωση EAA Young Eagles, η οποία προσφέρει δωρεάν μαθήματα πτήσεων από το 1992 σε 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το μοντέλο, σε μπλε χρώμα με κίτρινες λωρίδες, είναι εμπνευσμένο από το μαχητικό αεροπλάνο Blue Angels F-18 Hornet ενώ στο εσωτερικό του διαθέτει αγωνιστικά δερμάτινα καθίσματα Recaro με αποτυπωμένο το λογότυπο.

Όσον αφορά το μηχανικό μέρος, το Mustang GT 2012 Blue Angels edition εφοδιάζεται με ένα κινητήρα «φωτιά» χωρητικότητας 5 λίτρων και απόδοσης 632 ίππων. Τέλος, στο μοντέλο της Ford έχει τοποθετηθεί νέα εξάτμιση αλλά και νέο σύστημα φρένων.Πηγή: www.autotriti.gr