ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Παραμένει στη Ρενό ο Μπρούνο Σένα

Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου 2011, 21:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παραμένει στη Ρενό ο Μπρούνο Σένα
Facebook Twitter Whatsapp
Η Ρενό ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μπρούνο Σένα θα οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα.
Η Ρενό ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μπρούνο Σένα θα οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα. Παράλληλα, η γαλλική ομάδα γνωστοποίησε το «διαζύγιό» της με τον Γερμανό Νικ Χάιντφελντ, τη θέση του οποίου στο ρόστερ των οδηγών της πήρε ο Βραζιλιάνος.

«Η Lotus Renault GP ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι ο Μπρούνο Σένα είναι οδηγός αγώνων δίπλα στον Βιτάλι Πετρόφ για το υπόλοιπο της σεζόν του 2011 στη Φόρμουλα Ένα. Ο Ρομέν Γκροζάν παραμένει ο τρίτος οδηγός της ομάδας» αναφέρει η ανακοίνωση για τον Σένα, ενώ αυτή για τον Χάιντφελντ τονίζει μεταξύ άλλων:

«Η Lotus Renault GP και ο Νικ Χάιντφελντ έφτασαν σήμερα σε φιλικό διακανονισμό και επέλεξαν να χωρίσουν άμεσα. Αυτή η ανακοίνωση επιτρέπει και στα δύο μέρη να κλείσουν το θέμα και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις αντίστοιχες αθλητικές προκλήσεις στο μέλλον».