ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Χωρίς άγχος ο Λεμπ

Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου 2011, 15:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χωρίς άγχος ο Λεμπ
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο εβδομάδες μετά το ράλι της Γερμανίας, ομάδες και οδηγοί αναμένεται να εγκαταλείψουν την Ευρώπη, ώστε να φιλοξενηθούν στις ειδικές της Αυστραλίας (8-11/9). Ο Σεμπαστιάν Λεμπ γνωρίζει τα μειονεκτήματα του 10ου γύρου, ωστόσο δεν έχει ιδιαίτερο άγχος λόγο της πρώτης θέσης του στο πρωτάθλημα.
Δύο εβδομάδες μετά το ράλι της Γερμανίας, ομάδες και οδηγοί αναμένεται να εγκαταλείψουν την Ευρώπη, ώστε να φιλοξενηθούν στις ειδικές της Αυστραλίας (8-11/9). Ο Σεμπαστιάν Λεμπ γνωρίζει τα μειονεκτήματα του 10ου γύρου, ωστόσο δεν έχει ιδιαίτερο άγχος λόγο της πρώτης θέσης του στο πρωτάθλημα. «Είμαι συνηθισμένος στο χώμα. Προφανώς δεν ξέρουμε αυτές τις πίστες, αλλά φαίνεται πως θα έχουμε στεγνό καιρό, έτσι περιμένω να χάσω αρκετό χρόνο την πρώτη ημέρα. Αλλά επίσης έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παρά αυτό το μειονέκτημα και είμαστε αποφασισμένοι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε σε αυτόν τον αγώνα. Δεδομένης της πρωτοπορίας μας στο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να πάρουμε ρίσκο», ήταν τα λόγια του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Συγκεντρωμένος θέλει να είναι στον αγώνα ο ομόσταβλός του Λεμπ, Σεμπαστιάν Οζιέ, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τυχόν εμφανιστούν.

«Σε πολλές περιπτώσεις αυτή τη σεζόν ο αγώνας έχει αλλάξει στο παρά πέντε για αυτό πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να μπορώ να διακρίνω τις ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που πάμε στην Αυστραλία, σε ένα νέο αγώνα. Ελπίζω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα», ανέφερε ο Γάλλος οδηγός.

Πηγή: sport-fm.gr