ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

To SsangYong XUV 1 αποκαλύπτεται

Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου 2011, 14:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To SsangYong XUV 1 αποκαλύπτεται
Facebook Twitter Whatsapp
Το νέο crossover της SsangYong με τον κωδικό XUV-1 και τις πολλές δυνατότητες διαρρύθμισης έχει κάνει δειλά την εμφάνιση του. Τώρα η εταιρεία δίνει μια πιο σαφή εικόνα.
Το νέο crossover της SsangYong με τον κωδικό XUV-1 και τις πολλές δυνατότητες διαρρύθμισης έχει κάνει δειλά την εμφάνιση του. Τώρα η εταιρεία δίνει μια πιο σαφή εικόνα. Δεν πρόκειται για την τελική και επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, αφού αυτή είναι προγραμματισμένη για την έκθεση της Φρανκφούρτης. Απλά η SsangYong ακολουθώντας το ρυθμό της εποχής αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα δύο πιο «φωτεινές» φωτογραφίες για το νέο της concept XUV1. Το μοντέλο όπως ήδη έχουμε αναφέρει και πριν μερικές εβδομάδες όταν παρουσιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες, θα ανήκει στη μικρομεσαία κατηγορία που αυτομάτως σημαίνει πως έρχεται για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Juke ή το Mini Countryman.

Το XUV 1 εισάγει νέο και άκρως εντυπωσιακό σχεδιασμό για τη φίρμα, ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο του σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι η πρακτικότητα του εσωτερικού. Εκεί το XUV 1 θα έχει να παραθέσει αρκετές διαρρυθμίσεις όπως 1+1+2 ή 1+3 θέσεις. Περισσότερα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Πηγή: autotriti.gr