ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Μπάτον-Mc Laren μαζί και το 2012

Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου 2011, 21:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπάτον-Mc Laren μαζί και το 2012
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Τζένσον Μπάτον θα οδηγεί και το 2012 το μονοθέσιο της ΜακΛάρεν, όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς.
Ο Τζένσον Μπάτον θα οδηγεί και το 2012 το μονοθέσιο της ΜακΛάρεν, όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς. «Ο Τζένσον Μπάτον θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά. Τελεία» τόνισε χαρακτηριστικά, με δηλώσεις του στο πρακτορείο «Reuters» από τη Μόντσα, όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή το ιταλικό γκραν πρι, και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να ρυθμιστεί. Θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά».

Η ΜακΛάρεν έχει οψιόν ανανέωσης για το 2012 με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε ο Βρετανός στο βελγικό γκραν πρι δημιούργησαν τη φημολογία ότι ενδεχομένως δεν βαίνουν καλώς οι συνομιλίες των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Μπάτον ρωτήθηκε χθες για την κατάσταση αναφορικά με το συμβόλαιό του και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον Γουίτμαρς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός, ο οποίος έχει σημειώσει δύο νίκες στη φετινή χρονιά, ρωτήθηκε και στο περιθώριο του βελγικού γκραν πρι, πριν από δύο εβδομάδες, για το αν θα μείνει στη ΜακΛάρεν και απάντησε: «Λοιπόν μένω, εάν αυτός (ο Γουίτμαρς) κάνει χρήση της οψιόν».