ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Άνοιξε πύλες στη Φρανκφούρτη η 64η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2011, 12:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άνοιξε πύλες στη Φρανκφούρτη η 64η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου
Facebook Twitter Whatsapp
Άνοιξαν το πρωί οι πύλες της 64ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, της σημαντικότερης έκθεσης στον χώρο του αυτοκινήτου, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα εκθεσιακά κέντρα του κόσμου.
Άνοιξαν το πρωί οι πύλες της 64ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, της σημαντικότερης έκθεσης στον χώρο του αυτοκινήτου, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα εκθεσιακά κέντρα του κόσμου. Η επιφάνεια των περιπτέρων είναι συνολικά 235.000 τ.μ. και οι διοργανώτες εκτιμούν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν, φέτος, τους 800.000.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες και πολλές άλλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, εκθέτουν τις τελευταίες τεχνολογίες και τις νέες εφαρμογές, που προάγουν την αυτοκίνηση. Συμμετέχουν 1007 εκθέτες από 32 χώρες και οι παγκόσμιες «πρεμιέρες» πλησιάζουν τις 90. Ωστόσο, λόγω της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία, απέχουν από το προσκλητήριο οι εταιρείες Saab, Nissan και Mitsubishi.

Στη φετινή γερμανική γιορτή του αυτοκινήτου, πάντως, στο προσκήνιο είναι η ηλεκτροκίνηση και η υβριδική τεχνολογία.

Η 64η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα δέχεται το κοινό έως και την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.