ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ρος Μπρον: Θέλω να δω τον Φέτελ με αργό μονοθέσιο

Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2011, 11:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρος Μπρον: Θέλω να δω τον Φέτελ με αργό μονοθέσιο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι στα καλύτερά του, διαβάζει παντού να γράφονται γι αυτόν διθυραμβικά σχόλια, απολαμβάνοντας την τελειότητα... την κορυφή. Ο Ρος Μπρον, ή διαφορετικά "ο μεγάλος εγκέφαλος" της Formula 1, περιμένει να δει πως θα αντιδράσει ο 24χρονος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όταν όλα δεν θα είναι τόσο... τέλεια.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι στα καλύτερά του, διαβάζει παντού να γράφονται γι αυτόν διθυραμβικά σχόλια, απολαμβάνοντας την τελειότητα... την κορυφή. Ο Ρος Μπρον, ή διαφορετικά "ο μεγάλος εγκέφαλος" της Formula 1, περιμένει να δει πως θα αντιδράσει ο 24χρονος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όταν όλα δεν θα είναι τόσο... τέλεια. "Για τον Σεμπάστιαν, θα είναι η μια ενδιαφέρουσα φάση, όταν δεν θα οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο", σχολίασε ο Ρος Μπρον, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος - κλειδί της Ferrari στην "χρυσή" της εποχή.

"Πιστεύω ότι έχουν ένα φανταστικό πιλότο και το καλύτερο μονοθέσιο, αυτός ο συνδυασμός είναι ο καλύτερος. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον ρόλο του Σεμπάστιαν, την επιρροή του Σεμπάστιαν, τη θέση του Σεμπάστιαν, όταν ίσως να μην έχει το καλύτερο μονοθέσιο, θα πρέπει να φτιάξει το καλύτερο μονοθέσιο

Αυτό θα είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ όταν θα έρθει - και θα έρθει".

Πηγή: woop.gr