ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Γαλλικό Genty με 1000 ίππους!

Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου 2011, 12:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γαλλικό Genty με 1000 ίππους!
Facebook Twitter Whatsapp
Η γαλλική Genty κερδίζει έντονη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό supercar με μοτέρ που αποδίδει 1000 και πλέον ίππους.
Η γαλλική Genty κερδίζει έντονη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό supercar με μοτέρ που αποδίδει 1000 και πλέον ίππους. Παρά την παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν είναι λίγες οι άγνωστες εταιρείες που κερδίζουν δημοσιότητα παρουσιάζοντας ιδιαίτερα και «εξωτικά» supercars. Μια από αυτές είναι και η γαλλική Genty.

Αν δεν την ξέρατε, δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε μόλις ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριοποίηση. Το πρώτο της προϊόν είναι ονομάζεται Akylone και είναι αποτέλεσμα εργασίας περίπου 4 ετών. Θα παραχθεί σε περίπου 15 συλλεκτικές μονάδες και αν μη τι άλλο διαθέτει άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για την κίνησή του χρησιμοποιεί ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ V8 με ισχύ που ξεπερνά τους 1000 ίππους και κορυφαία επίπεδα ροπής. Το σασσί του αποτελείται από ανθρακονήματα και χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ του επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.Πηγή: autotriti.gr