ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«Θυμήθηκαν» και τον Γουέμπερ στη Red Bull

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2011, 13:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Θυμήθηκαν» και τον Γουέμπερ στη Red Bull
Facebook Twitter Whatsapp
Κάλιο αργά παρά ποτέ… Εντάξει μπορεί πλέον να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, αφού ο Φέτελ πανηγύρισε τον δεύτερο Παγκόσμιο τίτλο, όμως τώρα θυμήθηκαν στην Red Bull, πως έχουν ακόμη έναν πιλότο, τον οποίο θα βοηθήσουν να κερδίσει στα τελευταία γκραν πρι.
Κάλιο αργά παρά ποτέ… Εντάξει μπορεί πλέον να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, αφού ο Φέτελ πανηγύρισε τον δεύτερο Παγκόσμιο τίτλο, όμως τώρα θυμήθηκαν στην Red Bull, πως έχουν ακόμη έναν πιλότο, τον οποίο θα βοηθήσουν να κερδίσει στα τελευταία γκραν πρι. Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων», τόνισε πως δεν θα τα παρατήσουν στο τέλος της σεζόν, έχοντας ως στόχο να… προωθήσουν τον Γουέμπερ, όχι βέβαια για τον ίδιο τον πιλότο, αλλά για να καταφέρουν να κάνουν το ένα – δύο στο πρωτάθλημα των πιλότων.

«Ο αρχικός στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως ο Μαρκ Γουέμπερ θα πλασαριστεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ θα ήταν εκπληκτικό να τον βλέπαμε να παίρνει τη νίκη σε ένα γκραν πρι», ανέφερε ο Χόρνερ, ο οποίος δεν έχει σκοπό να υποτιμήσει τους αντιπάλους του.

«Θα ήταν αλαζονικό να υποτιμήσουμε τις Ferrari, McLaren και Mercedes, οι οποίες είναι μεγάλες ομάδες με καταπληκτικό παρελθόν. Πάντα μαθαίνεις από αυτό το σπορ και η επόμενη σεζόν πρόκειται να είναι συναρπαστική», συμπλήρωσε.Πηγή: sport-fm.gr