ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Γκραν πρι της F1 στη Νέα Υόρκη!

Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου 2011, 12:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γκραν πρι της F1 στη Νέα Υόρκη!
Facebook Twitter Whatsapp
Η φόρμουλα 1 επιστρέφει στις ΗΠΑ και, μάλιστα, αυτή τη φορά στο κέντρο του κόσμου. Το Νιου Τζέρσι θα φιλοξενήσει αγώνα το 2013, απόφαση για την οποία απομένει μόνον η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται σήμερα.  
Η φόρμουλα 1 επιστρέφει στις ΗΠΑ και, μάλιστα, αυτή τη φορά στο κέντρο του κόσμου. Το Νιου Τζέρσι θα φιλοξενήσει αγώνα το 2013, απόφαση για την οποία απομένει μόνον η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται σήμερα.   Η συμφωνία κάνει λόγο για τον Ιούνιο του 2013 και η πίστα θα στηθεί γύρω από τον ποταμό Χάντσον, με τους ουρανοξύστες του Μανχάταν να αποτελούν το μπακγκράουντ! Ασφαλώς, πρόκειται για έναν αγώνα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, καθώς η πίστα θα βρίσκεται λεπτά μακριά από τη Νέα Υόρκη, το κέντρο του κόσμου. 

Άνθρωπος που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας, επιβεβαίωσε τη συμφωνία που αναμένεται να δώσει και μεγάλη ώθηση στην τοπική κοινωνία του Νιου Τζέρσι, η οποία παραδοσιακά ωφελείται από μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Το εντυπωσιακό είναι πως η πίστα θα χρησιμοποιήσει κομμάτια του δρόμου γύρω από τον ποταμό, συνεπώς, το θέαμα αναμένεται να είναι μοναδικό. Το 2012 έχει προγραμματιστεί αγώνας στο Όστιν του Τέξας, σε κάθε περίπτωση όμως, η τέλεση ενός γκραν πρι στη Νέα Υόρκη είναι κάτι διαφορετικό...

Πηγή: contra.gr