ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Καλλιστεία μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου 2011, 22:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καλλιστεία μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη
Facebook Twitter Whatsapp
Εκατοντάδες λάτρεις των δικύκλων διαγωνίστηκαν στα πρώτα καλλιστεία μοτοσικλέτας που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου (Αλεξανδρούπολης), στο νέο εντευκτήριο της.
Εκατοντάδες λάτρεις των δικύκλων διαγωνίστηκαν στα πρώτα καλλιστεία μοτοσικλέτας που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου (Αλεξανδρούπολης), στο νέο εντευκτήριο της. Ο πρόεδρος της Λέσχης, Δημήτρης Αλεξούδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο κόσμος αγκάλιασε τη διοργάνωση, η οποία θα γίνει θεσμός.

Συμμετείχαν 47 μοτοσικλέτες που κονταροχτυπήθηκαν στις κατηγορίες, πάπια, βέσπα και μηχανές αντίκες (παλαιότερες του 1980). Κριτήρια, μεταξύ άλλων, ήταν η ομορφιά, η μηχανική αρτιότητα, οι αλλαγές που έγιναν στις πάπιες και αν οι αντίκες είχαν τα αυθεντικά ανταλλακτικά.

Ψήφισε πενταμελής κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, που ανέτρεψε σε κάποιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα. Οι νικητές των τριών κατηγοριών παρέλαβαν πλούσια δώρα και κύπελλα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα. Κληρώθηκε στο κοινό δίπλωμα για μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.

Στόχος είναι, όπως είπε ο κ. Αλεξούδης, από του χρόνου η διοργάνωση να εμπλουτιστεί με νέες κατηγορίες, όπως μηχανές πίστας, μεγάλου κυβισμού, ανωμάλου δρόμου κλπ.