ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Τίτλοι τέλους για Καπιρόσι

Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου 2011, 16:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τίτλοι τέλους για Καπιρόσι
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ιταλός αναβάτης, Λόρις Καπιρόσι, μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας στα MotoGP αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του το Σαββατοκύριακο στο Gran Premio Generali de la Comunitat της Βαλένθια.
Ο Ιταλός αναβάτης, Λόρις Καπιρόσι, μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας στα MotoGP αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του το Σαββατοκύριακο στο Gran Premio Generali de la Comunitat της Βαλένθια. Μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες ο Λόρις στον τελευταίο του αγώνα με μηχανή MotoGP, θα αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Μάρκο Σιμοντσέλι:

"Θα είναι δύσκολο να είμαστε στο paddock χωρίς τον Μάρκο, θα λείψεις σε όλους μας. Κανείς δεν θα νιώθει έτοιμος να μπει στην πίστα, αλλά πρέπει να το κάνουμε γι' αυτόν αλλά και για όλους τους φίλους τους μηχανοκίνητου" είπε ο Καπιρόσι αρχικά και πρόσθεσε όσον αφορά τις σκέψεις που θα κάνει την ώρα του αγώνα:

"Θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας και ακόμα δεν ξέρω τι θα περνάει από το κεφάλι μου εκείνη τη στιγμή, αλλά θα ήθελα να το κάνω όσο το δυνατό καλύτερα".

Πηγή: woop.gr