ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Eπίσκεψη Κάμερον στις εγκαταστάσεις της McLaren

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2011, 18:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eπίσκεψη Κάμερον στις εγκαταστάσεις της McLaren
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Nτέιβιντ Κάμερον ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γουόκινγκ από τον Ρον Ντένις, τον πρόεδρος του McLaren Group και του McLaren Automotive.
Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Nτέιβιντ Κάμερον ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γουόκινγκ από τον Ρον Ντένις, τον πρόεδρος του McLaren Group και του McLaren Automotive. Στην εκδήλωση εκφράστηκε η επιθυμία να δημημιοργηθούν sport αυτοκίνητα, τα οποία θα είναι σε θέση να συγκριθούν με ανάλογα αυτοκίνητα της Ευρώπης και της Αμερικής.

Σχετικά με αυτό, ο Ρον Ντένις σχολίασε μεταξύ άλλων: «Μέσα από όσα κάνουμε προσπαθούμε πολύ να βρούμε τη λύση. Ποτέ δε σταματάμε. Επιμένουμε στο να πηγαίνουμε ταχύτερα, να καινοτομούμε, να εμφανιζόμαστε με πίστη, ταλέντο και πάθος, ώστε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε.

Είμαι χαρούμενος που η κυβέρνηση αγκαλιάζει την πρωτοβουλία μας αυτή τόσο πολύ. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τους νέους να αγκαλιάσουν την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά».

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν και οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές της Formula 1 Λιουις Χάμιλτον (2008) και Τζένσον Μπάτον (2009).

Θυμίζουμε ότι το 1986, η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μάργκαρετ Θάτσερ είχε επισκεφτεί τον Άλεν Προστ, των δύο συνεχόμενων παγκόσμιων τίτλων (1985 και 1986).

Πηγή: woop.gr