ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Γουέμπερ: «Σημαντική για μένα αυτή η νίκη»

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2011, 13:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γουέμπερ: «Σημαντική για μένα αυτή η νίκη»
Facebook Twitter Whatsapp
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος στο Grand Prix της Βραζιλίας, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος στο Grand Prix της Βραζιλίας, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. «Νομίζω ότι του χρόνου θα έχω μία καλύτερη σεζόν από την φετινή. Ξεκίνησα υποτονικά φέτος για πολλούς λόγους, αλλά θα κοιτάξουμε όλες τις πτυχές για να ανέβουμε επίπεδο.

Αυτός ο αγώνας ήταν τονωτικός για μένα. Είναι καλό να κλείνουμε έτσι τη χρονιά. Ανυπομονώ να μάθω πως γίνεται το σερφ, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, να γεμίσω μπαταρίες και να επιστρέψω πιο δυνατός.

Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για μένα και για την ομάδα, διασκέδασα στους τελευταίους γύρους. Θέλω να αφιερώσω αυτήν τη νίκη στους φίλους μου και την οικογένεια μου και τον Μπομπ Γούντς, ο οποίος είναι άρρωστος», είπε ο Μαρκ Γουέμπερ.


Πηγή: woop.gr