ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ρόσι: «Η χειρότερη σεζόν μου»

Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2011, 15:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρόσι: «Η χειρότερη σεζόν μου»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Βαλεντίνο Ρόσι έδωσε το παρών στο ράλι της Μόντσα και χαρακτήρισε τη φετινή ως τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του.
Ο Βαλεντίνο Ρόσι έδωσε το παρών στο ράλι της Μόντσα και χαρακτήρισε τη φετινή ως τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του. Ο Ρόσι αποθεώθηκε ξανά από τους θαυμαστές του, που βρέθηκαν στην πίστα για να τον δουν να αγωνίζεται.

Ο Ιταλός αναβάτης είχε αρκετή δουλειά με τους μηχανικούς του στη Βαλένθια, εκει όπου προσπάθησε να τους κατευθύνει ως προς το που πρέπει να δουλέψουν και σε τι, ενώ στις δηλώσεις που πραγματοποίησε από την ιταλική πόλη στην οποία βρέθηκε λόγω του ράλι, χαρακτήρισε γελαστός τη φετινή σεζόν, ως τη χειρότερη της καριέρας του:

"Ίσως είναι, στην πραγματικότητα είναι, η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου. Τι θα ήθελα τα Χριστούγεννα; Μια ανταγωνιστική GP12".

Αργότερα ο Ιταλός αναβάτης μίλησε για την αποχώρηση της Suzuki αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξουν μοτοσυκλέτες CRT στο μέλλον, κάτι που σίγουρα δεν θα κάνει και πολλούς να πετάξουν τη... σκούφια τους:

"Με την απόσυρση της Suzuki, το MotoGP θα έχει μόνο 12 μοτοσικλέτες. Είναι λυπηρό και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε λιγότερο ακριβές μοτοσικλέτες.

Αν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος δεν θα είχα πρόβλημα να οδηγήσω CRT, παρότι κανείς δεν ενθουσιάζεται με αυτό".


Πηγή: woop.gr