ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ανανέωσε με Williams ο Μαλδονάδο

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2011, 13:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανανέωσε με  Williams ο Μαλδονάδο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Παστόρ Μαλδονάδο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Williams, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους όπως ανακοίνωσε η εταιρία!
Ο Παστόρ Μαλδονάδο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Williams, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους όπως ανακοίνωσε η εταιρία! Ο πιλότος με καταγωγή από τη Βενεζουέλα άφησε ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ομάδας με τις επιδόσεις του, στη σεζόν-ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Formula 1, και όλοι στη Williams ευελπιστούν πως θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ή και παραπάνω.

Με δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Williams, ο Μαλδονάδο εμφανίστηκε ικανοποιημένος λέγοντας: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Williams για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει θέσεις και να βρίσκεται όσο υψηλότερα μπορεί στο γκριντ. Η σεζόν που πέρασε ήταν δύσκολη για όλους, αλλά προσωπικά είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά και να βελτιωθώ.

Είμαι σίγουρος πως τα βήματα που έχουμε κάνει, ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί το 2012 θα αποδώσουν καρπούς, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτού, καθώς επίσης που εκπροσωπώ την Βενεζουέλα".

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρςα της Williams, Φρανκ Γουίλιαμς δήλωσε: "Ο Παστόρ ταιριάζει με την ομάδα πάρα πολύ και συμμετέχει πολύ στις εργασίες στο εργοστάσιο. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το 2012, σεζόν που θα ανασυνταχθούμε και θα προχωρήσουμε μπροστά".


Πηγή: woop.gr