ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Νικητές του «Race of Champions» Σουμάχερ-Φέτελ (vid)

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2011, 12:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νικητές του «Race of Champions» Σουμάχερ-Φέτελ (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Ο ένας έχει εφτά παγκόσμιους τίτλους και αποτελεί ήδη μύθο στο χώρο της Formula 1. Ο άλλος, ακόμα έχει στα χείλη του τη γεύση από την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου, έχοντας σπάσει μια σειρά από ρεκόρ. Ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Σεμπάστιαν Φέτελ εκπροσώπησαν τη Γερμανία στο "Race of Champions", κατακτώντας τη νίκη, στο Ντίσελντοφ.
Ο ένας έχει εφτά παγκόσμιους τίτλους και αποτελεί ήδη μύθο στο χώρο της Formula 1. Ο άλλος, ακόμα έχει στα χείλη του τη γεύση από την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου, έχοντας σπάσει μια σειρά από ρεκόρ. Ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Σεμπάστιαν Φέτελ εκπροσώπησαν τη Γερμανία στο "Race of Champions", κατακτώντας τη νίκη, στο Ντίσελντοφ. Αυτή μάλιστα ήταν η 5η συνεχόμενη φορά που η Γερμανία παίρνει τη νίκη στο Κύπελλο Εθνών, επιβεβαιώνοντας την παράδοση που έχει στους οδηγούς αγώνων.

«Είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις πέντε φορές στη σειρά. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Αλλάζεις μονοθέσια και έτσι είναι εύκολο να χάσεις, συνεπώς πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα στα όρια.
Σε αυτήν τη διοργάνωση διασκέδασα πολύ, το κοινό ήταν υπέροχο, δίνοντας μας ώθηση, όταν μπήκαμε στο στάδιο και όταν περάσαμε τη γραμμή. Στην πραγματικότητα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλύτερη από πέρυσι», σχολίασε ο Φέτελ που ... δεν βαρέθηκε να πετάει από τη μία νίκη στην άλλη φέτος.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ που έχει... ξεχάσει πώς είναι η κορυφή είπε από την πλευρά του:

«Πάντα είναι ευχαρίστηση για μένα να βρίσκομαι εδώ και ιδιαίτερα όταν κερδίζουμε. Ο Σεμπάστιαν και εγώ είμαστε υπέροχοι ομόστασταβλοι και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Σε αντίθεση με τον Φέτελ, αυτή ήταν η πρώτη μου νίκη που είχα αυτή τη σεζόν».Πηγή: woop.gr