ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Formula 1: Στην Caterham o Ιλεϊ

Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου 2011, 22:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Formula 1: Στην Caterham o Ιλεϊ
Facebook Twitter Whatsapp
Η Team Lotus ή Caterham όπως ονομάζεται στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενίσχυσε το τεχνικό της δυναμικό με την προσθήκη του κορυφαίου αεροδυναμιστή Τζον Ιλεϊ.
Η Team Lotus ή Caterham όπως ονομάζεται στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενίσχυσε το τεχνικό της δυναμικό με την προσθήκη του κορυφαίου αεροδυναμιστή Τζον Ιλεϊ. H Μαλαισιανή εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τη συμφωνία της με το πρώην στέλεχος της McLaren Mercedes, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της από τον Ιούνιο του 2012. Ο Ιλεϊ θα αναλάβει τα χρέη του διευθυντή Απόδοσης και θα ηγείται της αεροδυναμικής στην ομάδα του Νόρφολκ.

Στην Caterham, θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Μάικ Γκασκόιν με τον οποίο είχαν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν αρχικά στη Jordan και αργότερα στη Renault. O Ιλεϊ πριν αποφασίσει να δεχθεί την πρόταση της Caterham για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της, εργαζόταν μέχρι τα μέσα της χρονιάς στη McLaren Mercedes ως υπεύθυνος Αεροδυναμικής.

Στην ομάδα του Γουόκινγκ είχε μεταβεί τον Ιανουάριο του 2010 μετά την απόλυσή του από την Ferrari λόγω της αποτυχημένης F60 που έτρεχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009.

Πηγή: naftemporiki.gr