ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Αλόνσο: «Δεν έχει αλλάξει κάτι»

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2012, 21:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αλόνσο: «Δεν έχει αλλάξει κάτι»
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να νίκησε στον αγώνα της Μαλαισίας και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του και παραμένει προσγειωμένος, αντιλαμβανόμενος πλήρως του πως έχουν τα δεδομένα.
Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να νίκησε στον αγώνα της Μαλαισίας και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του και παραμένει προσγειωμένος, αντιλαμβανόμενος πλήρως του πως έχουν τα δεδομένα. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει έκπληξη το αποτέλεσμα, διότι το μονοθέσιό του δεν ήταν ανταγωνιστικό στην Αυστραλία, αλλά ούτε και στο πρώτο διήμερο στη Μαλαισία.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν μία έκπληξη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Αυστραλία, ούτε εδώ. Ο στόχος μας ήταν αν σκοράρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαμε και τελικά πήραμε 25, συνεπώς είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας, αυτή η νίκη θα μας κάνει χαρούμενους για τις επόμενες δύο ημέρες, αλλά αυτό δεν αλλάζει την επιθυμία μας να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, σίγουρα θα θυμάμαι για αρκετό καιρό αυτήν την Κυριακή».Πηγή: woop.gr