ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Συνεχίζεται η βεντέτα Φέτελ-Καρθικέγιαν (vid)

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2012, 13:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεχίζεται η βεντέτα Φέτελ-Καρθικέγιαν (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Τη δική του αντεπίθεση στις δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ, ξεκίνησε ο Ναρέιν Καρθικέγιαν.
Τη δική του αντεπίθεση στις δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ, ξεκίνησε ο Ναρέιν Καρθικέγιαν. Ο πιλότος της Hispania Racing μιλώντας πάνω σε αυτά που είπε ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σχετικά με το μικρο-ατύχημα που είχαν οι δύο πιλότοι, τόνισε πως ο Φέτελ δεν μπορεί να αποκαλεί τους υπόλοιπους χαζούς, επειδή ο ίδιος έχει ένα καλό μονοθέσιο.

Παράλληλα, τόνισε πως αυτή η συμπεριφορά του, προέρχεται από το γεγονός ότι φέτος η πίεση για τον ίδιο είναι περισσότερη λόγω της δύσκολης σεζόν που διανύει:

"Νομίζω ότι είναι απογοητευμένος, επειδή έχει δύσκολη σεζόν. Ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό να κατηγορήσει εμένα για το ατύχημα.

Το μόνο που δείχνει ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός είναι την καλή πλευρά του. Δεν μπορεί να αποκαλεί τους άλλους χαζούς, επειδή έχει ένα καλό μονοθέσιο.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχω συμμετάσχει έχω πάρει νίκες, συνεπώς δεν χρειάζομαι την επιβεβαίωση του Φέτελ" ήταν τα λόγια του 35χρονου Ινδού, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον Γερμανό πιλότο της Red Bull πως από χαζομάρα του προήλθε το ατύχημα, που σας έχουμε στο παρακάτω βίντεο:Σας θυμίζουμε το στιγμιότυπο, όπου ο Φέτελ έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στον Καρθικέγιαν, αμέσως μετά τη σύγκρουσή τους:
Πηγή: woop.gr