ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Formula 1: Ικανοποιημένος ο Χάμιλτον

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 19:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Formula 1: Ικανοποιημένος ο Χάμιλτον
Facebook Twitter Whatsapp
Ευχαριστημένος με τη συνέπεια στην απόδοσή του δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον.
Ευχαριστημένος με τη συνέπεια στην απόδοσή του δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης χωρίς ωστόσο να έχει κερδίσει σε κάποιον από τους τρεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Αντιθέτως, έχει καταφέρει και τις τρεις φορές να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Ο Χάμιλτον που προηγείται του teammate του Τζένσον Μπάτον με δύο βαθμούς (45 έναντι 43) μέχρι στιγμής, ήταν ο ταχύτερος στα δύο πρώτα Grand Prix. Στόχος του όπως ανέφερε από το Μπαχρέιν, είναι να διατηρήσει αυτή τη συνέχεια και σταθερότητα στην απόδοσή του.

«Ο στόχος κάθε χρόνο είναι να υπάρχει συνέπεια και για κάποια χρόνια αυτό δεν υπήρχε. Φέτος όμως είμαι τυχερός που βρέθηκα στο πόντιουμ και στους τρεις αγώνες και αυτό είναι εκπληκτικό. Πιστεύω ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν συμβάλει στο επίπεδο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Εμαθα πολλά και είχα επίσης πολλές και σημαντικές εμπειρίες».

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για εικασίες μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

«Είναι πολύ, πολύ νωρίς για τη σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια είδατε τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος να αλλάζουν θέσεις, επομένως δε σημαίνει και κάτι αυτό».

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολος αφού όλες οι ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά.

«Πιστεύω ότι έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο, όπως και το προηγούμενο. Θα είδατε πόσο κοντά βρίσκονται όλες οι ομάδες κάτι που πιστεύω ότι είναι καλό για το άθλημα. Ελπίζω ότι και οι φίλοι θα το απολαμβάνουν αυτό. Βρίσκομαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να ανταγωνιστώ για τη νίκη αυτό το διήμερο και είμαι ενθουσιαμένος».

Πηγή: naftemporiki.gr