ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Πίστη της McLaren στον Μπάτον

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2012, 13:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πίστη της McLaren στον Μπάτον
Facebook Twitter Whatsapp
Οι άνθρωποι της McLaren δεν χάνουν την πίστη τους στον Τζένσον Μπάτον και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, πιστεύουν ακόμα στην ανάκαμψη.
Οι άνθρωποι της McLaren δεν χάνουν την πίστη τους στον Τζένσον Μπάτον και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, πιστεύουν ακόμα στην ανάκαμψη. Ο Σαμ Μισέλ μιλώντας για τον Μπάτον δήλωσε ότι μπορεί παρά την όγδοη θέση της βαθμολογίας να κάνει το comeback και να φτάσει πολύ ψηλότερα.

«Ένα από τα πράγματα που συνειδητοποιείς συνεργαζόμενος με τον Τζένσον είναι πως ξέρει να χειρίζεται την πίεση και να μη δείχνει καν προβληματισμένος. Ακόμα και τώρα, που του ασκείται πίεση, αυτό δεν είναι έκδηλο στο πρόσωπο του. Έτσι ήταν πάντα, είτε κέρδιζε, είτε είχε προβλήματα. Έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και δεν ανακηρύχθηκε τυχαία παγκόσμιος πρωταθλητής. Παραμένει στο παιχνίδι και το ξέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μισέλ και πρόσθεσε:

«Αυτό τον τίτλο θα τον κερδίσει η σταθερότητα. Μπορεί ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής να έχει μάλιστα μόνο μία ή δύο νίκες. Ίσως λοιπόν να μη χρειαστεί καν να κερδίσει ξανά! Δεν είναι όπως άλλες χρονιές που χρειαζόσουν 5 ή 6 νίκες. Το σημαντικό είναι να μην έχεις εγκαταλείψεις».


Πηγή: woop.gr