ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλει να μείνει στη Red Bull ο Γουέμπερ

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2012, 17:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θέλει να μείνει στη Red Bull ο Γουέμπερ
Facebook Twitter Whatsapp

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα των «Κόκκινων Ταύρων» είναι ο Αυστραλός πιλότος.

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα των «Κόκκινων Ταύρων» είναι ο Αυστραλός πιλότος.

Ο Γουέμπερ εξέφρασε την επιθυμία του δημόσια, ωστόσο επεσήμανε πως αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτελέσματά του φέτος.

Παράλληλα διέψευσε τις φήμες, που τον θέλουν να οδεύει στη Ferrari.

«Η κατάσταση εξαρτάται από τα αποτελέσματα που έχω φέτος. Εγώ νομίζω ότι οδηγώ καλά και δεν βλέπω κάποια διαφορά με την περσινή κατάσταση. Το ερώτημα είναι, θέλει η ομάδα πραγματικά να αλλάξει; Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά ως τώρα νομίζω ότι τα έχω πάει πολύ καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Τώρα δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου, όπως πέρυσι τέτοια εποχή και πρόπερσι. Οι συμφωνίες μου ισχύουν μόνο από τη μία σεζόν στην επόμενη, και κάθε φορά που λήγουν δεν έχω δοκιμάσει την τύχη μου στην αγορά των ελεύθερων οδηγών, γιατί πάντα ανανέωνα με τη Red Bull.

Μπορεί να γίνει το ίδιο και φέτος. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να βγω στην αγορά γιατί τα αποτελέσματά μου μιλούν από μόνα τους».

Οσο για τις φήμες που τον συνδέουν με τη Ferrari δήλωσε πως «δεν έχω καμία πρόταση. Ξέρω ότι ο κόσμος μιλάει για αυτό, τουλάχιστον μέχρι που ο Φελίπε Μάσα είχε ένα καλό τριήμερο στο Μόντε Κάρλο.

Αν ήταν αλήθεια όλες οι φήμες, τότε η Ferrari θα έπρεπε να κατεβάσει οκτώ μονοθέσια του χρόνου! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Ή θα κρατήσουν τον Φελίπε ή θα αλλάξουν, αυτές είναι οι δύο επιλογές τους. Υποθέτω ότι το έχουν συζητήσει εντός της ομάδας, αλλά δεν έχουν μιλήσει σε μένα για αυτό».

Πηγή: woop.gr