ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ανησυχεί το αφεντικό της Ferrari

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2012, 15:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανησυχεί το αφεντικό της Ferrari
Facebook Twitter Whatsapp
Η νίκη στη Γερμανία σίγουρα θα χαροποίησε τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, όμως ο ίδιος περιμένει τους αντιπάλους ακόμη πιο δυνατός στα επόμενα Grand Prix.
Η νίκη στη Γερμανία σίγουρα θα χαροποίησε τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, όμως ο ίδιος περιμένει τους αντιπάλους ακόμη πιο δυνατός στα επόμενα Grand Prix. Την παρουσία της Ferrari στους πρώτους δέκα αγώνες του φετινού πρωταθλήματος λίγοι θα περίμεναν. Ωστόσο, ο Φερνάντο Αλόνσο έχει φροντίσει η ιταλική ομάδα να είναι κοντά στην Red Bull στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Οι «ταύροι» έχουν 230 βαθμούς, ενώ η Ferrari είναι πίσω της με 177.

Η νίκη του Ισπανού πιλότου στη Γερμανία ήταν η τρίτη για τη Scuderia φέτος και ο Αλόνσο ηγείται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, αλλά ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο δεν εφησυχάζει.

«Είμαι περισσότερο ανήσυχος και μετά μία μέρα από τη Βαλένθια. Βλέπω πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Η McLaren έχει κάνει σπουδαία πρόοδο, η Red Bull είναι πολύ ισχυρή, η Sauber έχει αγωνιστικό ρυθμό που ταιριάζει σε εμάς μερικές φορές η Lotus είναι πολύ ισχυρή», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari ο ισχυρός άντρας της ομάδας και συνέχισε:

«Γι αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Παράλληλα, ο Μοντετζέμολο δεν παρέβλεψε να εκφράσει και την περηφάνια του για τη δουλειά που κάνει η ομάδα.

Πηγή: woop.gr