ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Eξιτήριο για τη Ντε Βιγιότα

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2012, 19:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eξιτήριο για τη Ντε Βιγιότα
Facebook Twitter Whatsapp
Στο τέλος της φτάνει η περιπέτεια της υγείας της Μαρία Ντε Βιγιότα. Η πιλότος της Marussia είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 3 Ιουλίου κατά τη διάρκεια δοκιμών, αλλά τώρα επιστρέφει στο σπίτι της.
Στο τέλος της φτάνει η περιπέτεια της υγείας της Μαρία Ντε Βιγιότα. Η πιλότος της Marussia είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 3 Ιουλίου κατά τη διάρκεια δοκιμών, αλλά τώρα επιστρέφει στο σπίτι της. «Η ασθενής βρίσκεται γενικά σε καλή κατάσταση, γι' αυτό και πήρε εξιτήριο χθες. Σε αυτές τις 6 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μας, την περιέθαλψαν γιατροί της μονάδας της πλαστικής χειρουργικής, της νευροχειρουργικής και της οφθαλμολογικής, οι οποίοι θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν και μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Παράλληλα, εκπρόσωπος των γιατρών εξήγησε ότι η Ισπανίδας δεν έχει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα και το μόνο μόνιμο πρόβλημα είναι η απώλεια του δεξιού ματιού της.

Η πιλότος θα χρειαστεί να υποβληθεί ακόμα σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο πρόσωπο.

Πηγή: woop.gr