ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ντοβιτσιόζο: «Δεν θα περιμένω για πάντα»

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2012, 18:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ντοβιτσιόζο: «Δεν θα περιμένω για πάντα»
Facebook Twitter Whatsapp
Η Yamaha περιμένει την απάντηση του Ρόσι, έχοντας στο περίμενε τον Ντοβιτσιόζο, ο οποίος όμως δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τις εξελίξεις.
Η Yamaha περιμένει την απάντηση του Ρόσι, έχοντας στο περίμενε τον Ντοβιτσιόζο, ο οποίος όμως δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τις εξελίξεις. Οι άνθρωποι της Yamaha ελπίζουν στην επιστροφή του Βαλεντίνο Ρόσι και γι' αυτό δεν κρατούν στάση αναμονής απέναντι στον Ντοβιτσιόζο.
 
Ο ίδιος κατανοεί πως η πιθανότητα σύναψης συμβολαίου στην Yamaha για εργοστασιακή μηχανή εξαρτάται από την απόφαση του «γιατρού», ωστόσο ξεκαθάρισε πως έχει θέσει κι ίδιος μία διορία για να επιλέξει την επόμενη μέρα της καριέρας του.
 
«Είναι φυσιολογικό ένας αναβάτης που έχει κερδίσει περισσότερα από μένα, να έχει μεγαλύτερη δύναμη, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω», είπε ο Ιταλός πιλότος.
 
«Στους πρώτους εννιά αγώνες φέτος ήμουν γρήγορος και πήρα τέσσερα βάθρα, με εμφανίσεις που πιθανότατα κανείς δεν περίμενε. Δικαιούμαι να πιστεύω ότι έπρεπε να έχω περισσότερες πιθανότητες για μια εργοστασιακή μοτοσικλέτα, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την απόφαση του Βαλεντίνο. Αλλά εγώ έχω βάλει μια προθεσμία στον εαυτό μου, δεν μπορώ να περιμένω τη Yamaha για πάντα. Η Ducati είναι μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή. Η μοτοσικλέτα της δεν είναι νικηφόρα αυτή τη στιγμή, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βελτιωθεί», πρόσθεσε.
 
Πηγή: woop.gr